teamviewer.com link icon
or
Ask The Community

TeamViewer is one of the winners of the European Customer Centricity Award 🥳


Please find more information here.

Commercial use - Connection time out

1249250252254255311

Comments

  • carlacou
    carlacou Posts: 1

    I am a retired person who only uses teamviewer to login to my computer upstairs when I am doing something downstairs. From time to time I also help out my brother when he has problems. I also do volunteer work for the local TV station and login to the studio computer to upload an item. It is all totally uncommercial. It has been a long time ago since I was on a payroll. I now am getting timeouts and urges to pay for a subscription?

  • ptalindstrom
    ptalindstrom Posts: 6 ✭✭

    It is certainly not for me to suggest TV keep offering free version of their remote access tool; but as you seem to have disabled it.. is there anyway i can get access to the computer in the other room for more than 45 seconds so i can enable remote desktop? The PC is an old D7 PC that i run only so i can access 1 app every now and then which will not install on Windows 10. But TV seems to no longer support my connecting and cuts it off in a about 45 seconds. Not long enough for me to get remote desktop enabled so i can stop using TV.

  • dheimmer
    dheimmer Posts: 1

    I have bee using teamviewer for years and last week it started timing out after a minute after logging in.

    I tried the advanced settings and re-installing and nothing has helped

    and now it won't connect between the two computers at all

  • Billious
    Billious Posts: 2

    I am having the same issue.

    Please respond.

    Thanks.

  • joe52
    joe52 Posts: 1

    My teamviewer logs me off after a minute of so. I’m a person user over several years and have never used this software commercially. Only using it to manage my sister and fathers accounts. You can check my connection and see that they are to the same computers and not very often. Can you please assist me with this issue as I have not been able to support my father’s computer who is 92 years old.


    Thanks In advance for your support.

  • daleboyer
    daleboyer Posts: 2

    remote access times out

  • daleboyer
    daleboyer Posts: 2

    Remote access times out saying I'm not using the free non-commercial version

  • icsi-moondog
    icsi-moondog Posts: 3 ✭✭

    Every time I so much as log in, it kicks me out and says "idle timeout" and I cannot reconnect. When I try to reconnect, I keep getting messages like "You cannot login until [1-3 minutes from now]"

  • DavidCrosson
    DavidCrosson Posts: 3 ✭✭

    locked out when trying to connect what do i do?

  • DavidNelsonNM
    DavidNelsonNM Posts: 0

    I also have the 1 minute timeout kickout problem, along with apparently many many others.

    If Teamviewer doesn’t wish to support its own program, perhaps it could outsource the support to an outside company that might care to at least try.

  • tduck22
    tduck22 Posts: 0

    have free version laptop when I go to connect to desktop I get popup saying : your iiense limits the max session duration to a partner immedate reconnect blocked. Try gain, but have and get same popup. Have reinstalled and nothing changes

  • VinnyRS
    VinnyRS Posts: 2 ✭✭

    I keep getting timed out after a few seconds and then told that connections are blocked after timeout. This has never happened before today. Can anyone help?

  • tjdd1
    tjdd1 Posts: 0 Newbie

    Same here! We use Team Viewer for personal use. We currently use Team Viewer version 15.16.8 (32 bit version). While using version 15.16.8, it drops after 1 minute or less of connection to my mother's computer that I connect to remotely. Then when you try to reconnect it says "Your license limits the maximum session duration to a partner, immediate reconnects are blocked. Please try later or upgrade your license. Connections to this partner will be blocked until XX:XX." Would you please direct me to an URL (link) or other resource to resolve this issue. Also, we did not update the software to version 15.16.8 on March 15th, 2021? It did so itself? Afterwards, this issue arose.

  • rhatten
    rhatten Posts: 17 ✭✭
    edited April 1

    Same here!  Personal use Only... How to fix??? the 2017 (generate PDF form instructions don't work now..) Please reset my account back to personal /private use... RLHatten1 is the use account name... Your bounce email says " Congratulations You've been promoted to Molecule"... ? really 'a Molecule'..??


  • rhatten
    rhatten Posts: 17 ✭✭
    edited April 1

    Yuri.. thanks for the Warning''' in response to your email (which doesn't allow for a response... ) this is the issue.. the BUTTON does NOT generate a PDF.. see image.. therefore I can not complete the request as you linked me to... Please advise...


  • Stardivine
    Stardivine Posts: 0

    When I try to create the PDF in "Reset Management", they don't save the Address, Affected ID's and "Why are you using TeamViewer" Box.

    The "Why are you using TeamViewer" is saved in the "Affected ID's" Box.

    Any suggestions how I can fix that ?

    https://www.teamviewer.com/de/reset-management/

  • idadegroot
    idadegroot Posts: 0 Newbie

    I have a free version of teamviewer and it worked for more than 10 years without many problems. I use it to help my 91+ mum to read her email and manage her laptop.

    Since some weeks/months I cannot connect to her computer from my house anymore. When I am at her house the session seems ok but from remote I get kicked out after about 1 or 2 minutes.

    Effectively i cannot use teamviewer anymore.

    Is there anything I could do to fix this?

  • DaveBratton
    DaveBratton Posts: 1

    When trying to log on to my home computer from my tablet or phone I get a message that you have detected commercial use and to contact you. When I click on the contact button it goes to a 404 page. Something similar happened some time ago and you fixed it. Getting in touch with you is very difficult!

  • DaveBratton
    DaveBratton Posts: 1

    Never mind. I updated to the latest version and the problem went away.

  • 5uch
    5uch Posts: 10 ✭✭
    edited April 1

    @idadegroot

    Try a procedure for TeamViewer ID reset:

    https://www.teamviewer.com/reset

    In the past week (or two) I had this problem with "session time out" three times.

    Once it was fixed "itself" on the next day without my intervention, twice after the "reset request" (I was served on the next day).

  • vid1953
    vid1953 Posts: 3 ✭✭

    I use teamviewer to help my father in Florida and now i get this message after using it for about a minute. This message pops up and locks me out.


  • vid1953
    vid1953 Posts: 3 ✭✭

    I have reset this and still it does not work. I will remove it from my PC completly and reinstall on both ends. It really irritates me that no one from support will talk to you if your using the free version. Im only working with my Father in florida.

  • jampri2
    jampri2 Posts: 1 Newbie

    Hi,

    My account is blocked. I am using the free version which I been for a long time for personal use and now I connect to my computer.

  • Mindlash
    Mindlash Posts: 1 Newbie

    Before this gets merged into all the other 'session timed out' categories -- Hear me out.

    I have 3 computers I use the same account on. 1 Laptop, 1 Desktop, 1 Mac. They're in various parts of my house. My Laptop is the one with the issue. It can neither stay connected to either of the other two, nor can either of the other two stay connected to it. Within 1.5 minutes of connecting 'out' or connecting 'in' the session is closed, sighting a timeout.

    Clearly my 'account' is not the issue, as I'm able to use my other computer to connect both internally, and externally to my friends and family (for computer assistance).

    How is this possible? I've also fully uninstall and re-installed TV on my Laptop, but still the problem persists.

    Any thoughts on this UNIQUE situation?

    Thanks.


  • Mindlash
    Mindlash Posts: 1 Newbie

    I"ll add too, that everything was fine and dandy connecting to and from it... but then a couple of weeks ago ... poof... no joy. Nothing was updated, nothing changed, I was just no longer able to connect.

  • Mindlash
    Mindlash Posts: 1 Newbie

    Wow... so immediately merged, even though I read all of these, and NOBODY had the same issue as me... even stated UNIQUE .... thanks for the blanket merger with not so much as a reply...

  • 5uch
    5uch Posts: 10 ✭✭

    @Mindlash

    From what I've seen in this thread and what I've have experienced myself in recent days... There is no issue with your account (account grouping all your computers). There is an issue with specific computer ID.

    Try to ask for this computer ID reset: https://www.teamviewer.com/reset

    BTW - after your session expired within one or two minutes... did you get warning in the style "Commercial use detected/suspected"?

  • Bob_N6RW
    Bob_N6RW Posts: 3 ✭✭

    Timeout problem solved. I was using TeamViewer for a week or so and suddenly it kept timing out after around 50 seconds. It did not give me a Commercial Use warning, it just timed out and I couldn't reconnect for over ten minutes. After I posted one of my rants, a TeamViewer support person sent me a nice email, telling me to go to the website shown above by @mindflash and tell them for what you are using TeamViewer. I did that and voila, it doesn't time out anymore. Be sure to include the ID numbers of all the computers you are interfacing with TeamViewer I noticed in my previous posts that if I mention an alternative provider, they instantly change the name to "third party provider". I switched to one of those free third party providers, a well known browser, and it worked very well. Then, when TeamViewer reinstated me, I noticed that the TeamViewer screen is much sharper than the other free provider. Anyway - so far, no timeouts since the reset. Thanks to the support person at TeamViewer who helped me with this.

  • Malstorm86
    Malstorm86 Posts: 3 ✭✭
    edited April 21

    I using teamviewe for at over 5 years now. I got flaged business 3 times... each time i wrote a **bleep** ticket to support... to get unstack and they unstack my free license...


    Now we can't write ticket to support anymore... can you tell me how i can get my freelicense personnal again ?


    And can you **bleep** stop flag my free account to business.... im using it only for personnal use... a yes the world is now confined cause of covid19... meaby some time people miss to disconnect there **bleep** VPN... but that is not business use... anyway i got stuck again.... and i cannot get support and everything getting boring about teamviewer.. no service .. community can't help... its became stupid... im upset and wish this get optimise.. cya