Posted by eg1
Henagon

QuickSupport stoped working when I deactivated the owner-account of the module

Hi!

I have a colleague that are no longer working with me and he set up our TeamViewer QuickSupport module. When I deactivated his account in TeamViewer Management Console the QuickSupport module he created stoped working and after activating his account it started working again. I have looked for a way to change the owner of the module but have not found anything.

Creating a new module and deleting the other one is probably a way to solve it but that should not be a step when all i want is to disable an account. How do i solve this?

1 Accepted Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Posted by eg1
Henagon
Solution

Re: QuickSupport stoped working when I inactivated the owner-account of the module

So, if anyone in the future will ask the same question as i did and want a sulution this is what i did. I changed the name and e-mailadress of my ex-colleague TeamViewer account to a general e-mailadress that our IT-Team have access to. I did this so in the future if someone else quits and they are an owner of a custom module we wont have to change the e-mailadress of that account also. We will from now on only create custom modules from that account my ex-colleague used to have.

2 Replies
Highlighted
Posted by eg1
Henagon
Solution

Re: QuickSupport stoped working when I inactivated the owner-account of the module

So, if anyone in the future will ask the same question as i did and want a sulution this is what i did. I changed the name and e-mailadress of my ex-colleague TeamViewer account to a general e-mailadress that our IT-Team have access to. I did this so in the future if someone else quits and they are an owner of a custom module we wont have to change the e-mailadress of that account also. We will from now on only create custom modules from that account my ex-colleague used to have.

Posted by Moderator Moderator
Moderator

Re: QuickSupport stoped working when I inactivated the owner-account of the module

Hello @eg1

Thank you for your message.

You are right - there is no option to switch the owner of a TeamViewer module.
The only solution here is to re-create a QuickSupport from an active account.

Note: We highly recommend our users and customers to create modules from a master-account in order to prevent this kind of situation. You will find all the information you need in our Knowledge Base article here: Using a Master Account for the TeamViewer Management Console

I thank you in advance for your understanding.

Cheers,

Jean

French Community Moderator
Did my reply answer your question ? Accept it as a solution to help others.
Find this helpful ? Say thanks by clicking on the Thumbs Up button.