Posted by Andreaaaaaa
Henagon

Teamviewer connected with id assigned but without password

Hello all,

as in the title, the pc is connected to the Teamviewer lan (it's the pc to whom i need to connect, and is on line trying to connect to its Id) but in the "Pasword" tab there is a " - "  

I have tried to launch it in Administrative's right but nothing different happened

How can i solve it? 

Thank you

1 Reply
1 Accepted Solution

Accepted Solutions
Posted by bartlanz
Heptagon
Solution

Re: Teamviewer connected with id assigned but without password

On the securty page under Options, change the setting for Random Password. It is probably currently set to none, Change it to at least the setting shown below as a recomendation for security. tv Security.png

If my post was helpful, Please throw me a Kudos.
If my post fixed your issue, please mark it as the solution to help the next person find a solution quickly.
Bart Lanzillotti
We Do IT USA
www.wedoitusa.com

View solution in original post

1 Reply
Posted by bartlanz
Heptagon
Solution

Re: Teamviewer connected with id assigned but without password

On the securty page under Options, change the setting for Random Password. It is probably currently set to none, Change it to at least the setting shown below as a recomendation for security. tv Security.png

If my post was helpful, Please throw me a Kudos.
If my post fixed your issue, please mark it as the solution to help the next person find a solution quickly.
Bart Lanzillotti
We Do IT USA
www.wedoitusa.com

View solution in original post