Highlighted
Posted by Angelwind
Henagon

Major issues trying to get Teamviewer 13 set up

So I had TeamViewer working perfectly in v12, and the upgrade to v13 was fine.

Last night I installed a new video card, and TeamViewer would no longer connect through the internet, but was supposedly open to LAN connections.  I've had this happen before, and after connecting locally it usually is able to connect through the internet after that.

Today I have had to reinstall TeamViewer and it is no longer working at all.  The service is running, but I am no longer able to bring up the GUI.

I found the text-based setup in /opt/teamviewer/tv_bin/teamviewer-config and have been trying to use that with mixed results.  Sometimes I have to run it two or three times to get it to connect to the service, and when it does it's also mixed on if it gets to the point of asking if I want to add the computer to my account. Now keep in mind if I do get logged in my computer will show up as online, though I am not able to remote in still. When I try to assign my computer to my account, I see my computer cycle between offline and online rapidly a few times before it errors out and my computer drops back offline.  If I try to add it though my Windows GUI while it's listed as online, I get "SecureNetwork: Invalid Response".

Common errors I see in the logs are Errorcode=11 and Errorcode=2 complaining about an invalid private key.

I have no idea where to go from here.  Reinstalling and purging the config files doesn't seem to do anything.

 

Edit: Here is my log when I try to add the computer to my account.

018/01/03 09:59:38.754 19625 140552974468864 S   SecureNetworkConnection::SendCallbackHandler(): [ remoteID: 48 connection: 2374185410 remoteConnection: 0 ] Resetting connection due to error RCommand (Command not handled by receiver)
2018/01/03 09:59:38.754 19625 140552974468864 S   RetryHandle::HandleRetry(): Trying resend to 48 failed with error SecureNetworkTransport:4, not retrying (0 retries would remain) BCmd: CC=55 CT=3
2018/01/03 09:59:38.754 19625 140552966076160 S!! SecureNetworkHandshake::ReceiveAckCallback: [remote ID: 48, connection ID: 2374185410] errorcode: Command not handled by receiver(4)
2018/01/03 09:59:45.504 19625 140552949290752 S   SecureNetworkConnection::SendCallbackHandler(): [ remoteID: 48 connection: 2374185411 remoteConnection: 0 ], Error: RCommand (Command not handled by receiver)
2018/01/03 09:59:45.504 19625 140552949290752 S   SecureNetworkConnection::SendCallbackHandler(): [ remoteID: 48 connection: 2374185411 remoteConnection: 0 ] Resetting connection due to error RCommand (Command not handled by receiver)
2018/01/03 09:59:45.899 19625 140552949290752 S!! NewManagerFunction: Failed to sync managers, Errorcode=11
2018/01/03 09:59:45.899 19646 139711863584512 CT!! PListComputer::FinalizeAssignAsManagedDevice: assignment failed: , Errorcode=11
2018/01/03 09:59:45.899 19646 139712177864704 CT!! Configuration: new manager registration unsuccessful, Errorcode=11