Posted by raghav
Photon

Not connected to internet-LOGS attached

I was using TV since months but suddenly now I am not able to connect and everytime its just displaying Not able to connect, even I have an active Internet Connection. Please help.I am using Linux Mint.

 

2016/11/30 10:30:37.190 8 31 GX0 Win32_GUI::FontReallyExists: 'Segoe UI' found 0 matches.
2016/11/30 10:30:37.190 8 31 GX0 Win32_GUI::FontReallyExists: 'Liberation Sans' found 4 matches.
2016/11/30 10:30:37.195 8 31 GX0 InterProcessBase::StartTcpCommunicationInternal(): setting m_NetworkConnector to new TCP connector
2016/11/30 10:30:37.195 8 31 GX0 Opening local TCP connection to 127.0.0.1:5941
2016/11/30 10:30:37.195 8 31 GX0 Local TCP connection established
2016/11/30 10:30:37.195 8 31 GX0 Process ID: L 2789 / W 8
2016/11/30 10:30:37.276 8 31 GX0 SettingsIPCReception receive a SYNCHRONISE Settings command : UserSettings
2016/11/30 10:30:37.276 8 31 GX0 Received Control_InitIPC_Response processtype=1
2016/11/30 10:30:37.281 2984 140298808739584 gX0 PulseAudio: Exit main loop (0), err=-2
2016/11/30 10:30:37.276 8 31 GX0 Received Control_InitIPC_Response runningProcesses=3
2016/11/30 10:30:37.276 8 31 GX0 Control_InitIPC_Response: all processes 3 completely initialized
2016/11/30 10:30:37.281 8 31 GX0 ProxySearch: no PAC script detected via WPAD
2016/11/30 10:30:37.281 8 31 GX0 ProxySearch: no PAC script detected via WPAD
2016/11/30 10:30:37.281 8 26 GX0 **bleep** signalized initialization
2016/11/30 10:30:37.287 2985 4023384896 QX0 SessionBusWatcher: suitable bus found with address "unix:abstract=/tmp/dbus-mCIyEGiPN4,guid=a8e81f7ba5bc1582fbe1b68d583e5cd6"
2016/11/30 10:30:37.369 2984 140299024353152 gX0 XSM: Initialised X Session Management (cinnamon-session, 2.8.3) [13]
2016/11/30 10:30:37.418 8 28 GX0 **bleep** signalized initialization
2016/11/30 10:30:37.418 8 9 GX0 tvshared::WindowsSessionStateManager::WindowsSessionStateManager(01F88CE0) state 0
2016/11/30 10:30:37.418 8 9 GX0 VoIP: VoIPCentral: Set capturing-device = "", rendering-device = ""
2016/11/30 10:30:37.419 8 9 GX0 MachineID m=1 - 1
2016/11/30 10:30:37.419 2984 140298395055872 gX0 PulseAudio: Connected to server 'unix:/run/user/1000/pulse/native' (protocol version 28, library version 4.0.0
2016/11/30 10:30:37.421 8 9 GX0 TVUpdate::Init() Version-URL: download.teamviewer.com/download/update/ Update-URL: download.teamviewer.com/download/update/
2016/11/30 10:30:37.422 8 9 GX0 TVUpdate::Init() Preview Channel Number : 1
2016/11/30 10:30:37.423 8 9 GX0 DynamicPasswordUIModel::ShouldShowDynamicPassword(): dynPw=1 allowIncoming=1 id=0 ka=0 lanAllowed=0 lanOnly=0 networkState=1 showDynPwd=0
2016/11/30 10:30:37.427 8 9 GX0!! GetSimpleDisplayCertNameFromFile: File 'C:\TeamViewer\tv_w32.dll' does not exist., Errorcode=2
2016/11/30 10:30:37.427 8 9 GX0!! VerifyTeamViewerSignature() : WinVerifyTrust failed, result=2, Errorcode=2
2016/11/30 10:30:37.427 8 9 GX0!! MachineHooks: Library not found, Errorcode=2
2016/11/30 10:30:37.473 8 9 GX0 Wine: HwndToWindow 00010058 -> 3000002
2016/11/30 10:30:37.473 8 9 GX0 ManagerHolderStateMachine: Switching from None to NotReady
2016/11/30 10:30:37.473 8 22 GX0 ChatManager::ChatManager: created
2016/11/30 10:30:37.473 8 22 GX0 ChatManager::Factory: ChatManager created
2016/11/30 10:30:37.473 8 22 GX0 IncomingBetterChatCommandHandler::IncomingBetterChatCommandHandler: created
2016/11/30 10:30:37.473 8 9 GX0!! DragDropRegistration: could not register window, HR=80040155
2016/11/30 10:30:37.473 8 22 GX0 IncomingChatCommandRegistration::Start: registering for ready state properties
2016/11/30 10:30:37.476 8 9 GX0 AccountLoginGUI::CreateLoginKey(): [OnlineState] System is set to Visible.

2 Replies
2 Replies
Posted by Senior Moderator Senior Moderator
Senior Moderator

RE: Not connected to internet-LOGS attached

Dear raghav,

the issue you are having is not a technical problem. 

Please contact our sales-department. You can find the contact information here

 

Did my reply answer your question? Please accept it as a solution to help others, Thanks.
Reyhan
Posted by winston
Henagon

Re: RE: Not connected to internet-LOGS attached

Despite the message that it is not a technical problem, it is.  I had the same problem.  It has to be a program issue.  I googled "teamviewer 11 free download" and found a site with the download file.  I downloaded and installed 11 and was immediateley connected.