Posted by Tatergreis
Henagon

Cannot see Audio-on-symbol of my partner

Hi,
Since a couple of years I cannot see the symbol for "Audio on" on the screen of my TeamViewer-partner. I'm using Version 11 - but also tested V12. So it is not a specific problem of V11.
I can just see a grey area.

tatergreis.jpg

 

Even when I click on the place where the symbol should be – no reaction is following.
My partner must activate his audio – but mine can be heard by my partner immediately.
About 2-3 years before I could see it for a version or two. 
What can be the reason and how can I fix this problem?

Thanks!

2 Replies
1 Accepted Solution

Accepted Solutions
Posted by TeamViewer Staff
TeamViewer Staff
Solution

Re: Cannot see Audio-on-symbol of my partner

Hi Tatergreis,

Due to security reasons it is not possible to control your partners audio or camera. 

Your partner has to do it alone. I will forward your suggestion to our product management.

Julia
Senior Support Engineer - 2nd level Support
Did my reply answer your question? Accept it as a solution to help others.
Find this helpful? Say thanks by clicking on the Thumbs Up button.
2 Replies
Posted by TeamViewer Staff
TeamViewer Staff
Solution

Re: Cannot see Audio-on-symbol of my partner

Hi Tatergreis,

Due to security reasons it is not possible to control your partners audio or camera. 

Your partner has to do it alone. I will forward your suggestion to our product management.

Julia
Senior Support Engineer - 2nd level Support
Did my reply answer your question? Accept it as a solution to help others.
Find this helpful? Say thanks by clicking on the Thumbs Up button.
Posted by nshiep
Photon

Re: Cannot see Audio-on-symbol of my partner

Is this still available in any older version? I think you should add this function to advanced options of the program.