Announcements

Are you new to TeamViewer and Home Office and do you need some help? Check out our FAQ here.

Highlighted
Posted by
Henagon

Problems TV14 - Proxy

Hello,

we have a problem with the new TV-Version 14 (Corporate).

Yesterday we made the update end everything works fine. Today there is no Internet Connection with our proxy. So I delete the TV14 and install the TV13. Everything works fine! Then I update to TV14 and also everything works fine with the same Network and Proxy Setting. So it´s really strange.

When I restart the PC there is no Internet Connection for TV14.

Are there some changes for Proxy in TV14?

 

12 Replies
12 Replies
Highlighted
Posted by
Henagon

Re: Problems TV14 - Proxy

Exactly the same issue here - on multiple endpoints and both OSX and Win 10.
Highlighted
Posted by
Henagon

Re: Problems TV14 - Proxy

Same issue here, TV13 works still fine but 14 won't.

Highlighted
Posted by
Henagon

Re: Problems TV14 - Proxy

Same problem here

Highlighted
Posted by TeamViewer Staff
TeamViewer Staff

Re: Problems TV14 - Proxy

Hi all,

Can you please test it with this version:

https://download.teamviewer.com/full

Cheers,

 
Julia
Senior Support Engineer - 2nd level Support
Did my reply answer your question? Accept it as a solution to help others.
Find this helpful? Say thanks by clicking on the Thumbs Up button.
Highlighted
Posted by
Henagon

Re: Problems TV14 - Proxy

Hi,

this version has the same problem.

In my tests the only 14 version that it seem working fine is version 14.0.12356 C

Highlighted
Posted by
Photon

Re: Problems TV14 - Proxy

Thanks for this, although my problem may not be the same, no proxy for me and I'm non-commercial. The beta had been working fine, but the full 14 did not. Would not connect, couldn't sign in. This update (12356) worked.
Highlighted
Posted by
Digon

Re: Problems TV14 - Proxy

Hello,

I've tried the link above, but I still have the same issue as the thread owner. Problem lies within Version 14 it seems.

Highlighted
Posted by
Henagon

Re: Problems TV14 - Proxy

This one is working fine, thx a lot =)
Highlighted
Posted by
Digon

Re: Problems TV14 - Proxy

Oh yeah forgot to mention that I'm behind a proxy and this cannot change due to company policies so for Teamviewer 14 not be able to "call home" will quickly become an issue. Have reported it to support.

Highlighted
Posted by
Electron

Re: Problems TV14 - Proxy

I have the same Problem, with Beta Version no proxy problems and with the final version can't get a internet connection. Tried a view Minutes ago with verion 14.0.13880 an still the same problem only Lan connection are working. Switched back to 13 and wait that this gets resolved.

Highlighted
Posted by
Electron

Re: Problems TV14 - Proxy

After a reinstall its working now with 14.0.13880
Highlighted
Posted by
Digon

Re: Problems TV14 - Proxy

Now it works for me to after a reinstallation!