Two new computers added show offline in "Computers" not "Offline"

Announcements

********

First Step Guides

********

  1. Are you new to TeamViewer and Home Office and need some help? Check out our FAQ here.
  2. New to the Remote Access Plan? Find our first steps FAQ here.
  3. Are you new to blizz and online meetings or classes and need some help? Check out our FAQ here.

********

Highlighted
Posted by
Henagon

Two new computers added show offline in "Computers" not "Offline"

Two of my recently added computers to my support list show in my main list "Computers" and are marked "offline".   All the others which are offline show in a separate list called "Offline".   I'd like all offline devices to show in "Offline".   How do I fix this?

2 Replies
2 Replies
Highlighted
Posted by
Henagon

Re: Two new computers added show offline in "Computers" not "Offline"

One more thing:  Both of the offline computers not showing in the "Offline" group are also marked "Unknown".   Strange.

Highlighted
Posted by Moderator Moderator
Moderator

Re: Two new computers added show offline in "Computers" not "Offline"

Hi @Nazbuster,

Thank you for posting.

In order to be able to see those devices in your offline list, please check the setting on the remote side machines.

On the remote side:

Click Extra > Options > Advanced > Show advanced options > Uncheck "Hide online status for this TeamViewer ID"2019-01-14 11_49_43-TeamViewer options.png

 

 

Hope this information will be helpful for you.

Best regards,

Yuri