Posted by capo679
Henagon

Error on conection Teamviewer 14

Hi all;

I update my teamviewer from 13 to Beta 14, and I see all the equipments of my network, but when try to coneect show me a error, that can not establish a conection for uknow reason.

With the version 13 have not this problem.

I need to connect to my machines on network for can provide support

 

Thanks

6 Replies
Posted by Community Manager
Community Manager

Re: Error on conection Teamviewer 14

Hi @capo679

Thanks for the report.

Which operating system are you using on your and the remote device?

Are both devices running with TeamViewer 14?

Thanks and best, Esther

Highlighted
Posted by capo679
Henagon

Re: Error on conection Teamviewer 14

In both sides I use Teamviewer 14, they force me to update. On one side have windows 8 and other windows 7. But I try with equal SO and is the same problem.

 

If connect with Teamviewer 13 on both sides not happen the problem

1 Reply
Posted by Community Manager
Community Manager

Re: Error on conection Teamviewer 14

Hi @capo679

Thanks for the info.

Can you please re-start the TeamViewer service on both devices and try again?

Thanks, Esther

Posted by Gavira
Electron

Re: Error on conection Teamviewer 14

I have the same problem, after update temviewer 13 to the 14 final release.  I've restarted the computer, but Teamview can`t connect with server.

Posted by Gavira
Electron

Re: Error on conection Teamviewer 14

I have the same problem after update from 14 beta to 14 final release
Posted by marcop82
Henagon

Re: Error on conection Teamviewer 14

I have the same issue: updated v13 to v14 and can't connect anymore. The log is filled with these:

2018/11/14 09:03:37.870  6908  4068 S0   CTcpConnectionBase[71]::HandleConnectTimeout(). Connect timed out to router7.teamviewer.com:5938
2018/11/14 09:03:37.870  6908  7140 S0!  CTcpConnectionBase[71]::HandleConnect: Connect aborted to dest-ip router7.teamviewer.com:5938 with error system:995.
2018/11/14 09:03:37.870  6908  6464 S0!  KeepAliveSessionOutgoing[router7.teamviewer.com]::ConnectEndedHandler(): State is 1
2018/11/14 09:03:37.870  6908  2692 S0!  CProcessCommandHandlerKeepAlive[71]::HandleKeepAliveConnect(): Connect to KeepAliveServer failed
2018/11/14 09:03:37.870  6908  2692 S0!!!KeepAliveSessionOutgoing::ConnectFailureHandler(): KeepAliveConnect to router7.teamviewer.com failed
2018/11/14 09:03:38.885  6908  2692 S0   CKeepAliveClientClient::StartConnect(): Protocol 8 proxy --
2018/11/14 09:03:38.885  6908  2692 S0   Activating Router carrier

Another device that's on v13 can still connect without issue.