Announcements

TeamViewer IoT is hiring! Check out the open positions here!

Posted by PDSTORY
Henagon

Remote Access License cannot play sounds problem

I have purchased Remote Access License recently.

Target systems activated with that license could not play any sounds.

As soon as I deactivate the license from that target systems and reconnect to them, I can hear all sounds from that target systems immediately.

After I activate License on that target systems and reconnect them, all sound gone again.

TeamViewer version : 14.1.3399

Seems some errors on sound processing logic when Remote Access License activated systems.

1 Reply
1 Accepted Solution

Accepted Solutions
Posted by Moderator Moderator
Moderator
Solution

Re: Remote Access License cannot play sounds problem

Hi @PDSTORY,

Thank you for posting.

We are aware of the sound issue for the remote access license.

Our product management is working on it. As soon as we get some information, we will keep you updated.

For further questions about this, please do not hesitate to contact our support team.

Best regards,

Yuri

1 Reply
Posted by Moderator Moderator
Moderator
Solution

Re: Remote Access License cannot play sounds problem

Hi @PDSTORY,

Thank you for posting.

We are aware of the sound issue for the remote access license.

Our product management is working on it. As soon as we get some information, we will keep you updated.

For further questions about this, please do not hesitate to contact our support team.

Best regards,

Yuri