No Connection To Partner

Highlighted
Posted by jradwan
Digon

Re: No Connection To Partner

I'm running into this problem a lot as well!

1 Reply
Posted by dn1
Photon

Re: No Connection To Partner

My solution involves getting someone to manually run teamviewer on the remote computer, get past the UAC screen if it pops up, then it works fine while teamviewer is active. I tried removing UAC The only real working solution seems to be to downgrade back to version 11.
Posted by meevo_tv
Photon

Re: No Connection To Partner

I just force quit TV and started it back up and all is well.  Maybe something in memory was hanging up.

Posted by Edgerman
Photon

Re: No Connection To Partner

Disable ipv6 con client and server computers.

Posted by Edgerman
Photon
Posted by kyoq
Henagon

Re: No Connection To Partner

I have tested TV v12 on:
-Ubuntu 17.10
-elementary OS
- Fedora

It all gives the same result (translated from Polish)
Partner is not connected to router
Error Code: WaitforConnectFailed

It is a pity that TV is not that much supported under Linux.

It works on win7 & 10 on the same hardware.

EDIT: Under mint with kernel 4.10.0-38 it worked once and now it is the same. Like something was updated and it stopped working.

Posted by CaptGadget
Henagon

Re: No Connection To Partner

I finally found the fix for my particular problem by logging in with XOrg vice Wayland.

https://askubuntu.com/questions/961304/how-do-you-switch-from-wayland-back-to-xorg-in-ubuntu-17-10

I had to log off the session, select my username, then the gear shows up. Select Ubuntu XOrg, put in password and log back in. Re-attempted to connect to PC from my phone, and bam, it worked. There is some explination about why on askubuntu, but I just know it worked for me. 

Posted by CaroS
Electron

Re: No Connection To Partner

Yes, this worked perfectly for me. Thanks!

Posted by kyoq
Henagon

Re: No Connection To Partner

Hi,

This also worked for me. But isn't it a workaround rather than a fix?
When could we expect an updated working version?

BR

Adam

Posted by Rekcin
Neutron

Re: No Connection To Partner

Getting the older version worked for me. Thanks so much. Smiley Happy


OaklandMike wrote:

I downgraded to version 11 and it's working fine for me now.

Here's the previous versions link: https://www.teamviewer.com/en/download/previous-versions/