teamviewer.com link icon
or
Ask The Community

TeamViewer is one of the winners of the European Customer Centricity Award 🥳


Please find more information here.

"Your partner rejected your connection request"

MarcosECM
MarcosECM Posts: 1 Newbie

Hi,


For some reason, some devices are able to connect to via teamviewer host and it works fine. Other devices are having issues saying "Your partner rejected your request" even though it is not prompting for a request on the device. I have already reinstalled, reactivated, downloaded the add-on app, allowed permissions on top, cleared the cache and it still does not allow me to connect to the device. On the device, i get the notification saying that it is connected, but on the PC it says "Your partner rejected the request". I've read through the forums and have had no luck.

Answers

  • JeanK
    JeanK Posts: 4,722 Senior Moderator

    Hello @MarcosECM,

    Could you please check id the following solution applies for you?


    French Community moderator

     

    Soutenez-nous sur Trustpilot

    -----

    Support us on Trustpilot

  • Jacky_001
    Jacky_001 Posts: 1 Newbie

    Hi,


    Be sure that you are using “Remote Control Using Password’ button to connect, the location of the remote control buttons have changed after most recent update on ios.

  • nb9442
    nb9442 Posts: 2 Newbie

    I'm having the same issue. I can connect TeamViewer fine, but when I click "Remote control", it immediately fails with the "Your partner rejected your connection request".

    User rebooted phone, but no luck.

  • nb9442
    nb9442 Posts: 2 Newbie

    It was the same issue as the iOS - it needed the "Draw over other apps" permission. This must be a recent change as it was working up until recently.

  • Tatou
    Tatou Posts: 1

    I have the same issue of message "your partner rejected your connection request". Something must have been changed by Team Viewer recently. This problem is new from July 2021.

    I am trying to transfer files from a remote MAC ( 10.13.6 running Team Viewer 15.19.4 ) to my MAC running 10.14.6 and Team Viewer 15.16.8 .

    And I have the same problem with another MAC ( 10.14.6 and Team Viewer 15.16.8) to my MAC ( 10.14.6 and Team Viewer 15.16.8).

    Where is the bug ? What to do ? Thank you