teamviewer.com link icon
or
Ask The Community

QuickSupport: Version out-of-date: Update the remote TeamViewer

Hello Community,

whenever I try connecting to another Computer running the newest custom QuickSupport-Module, it says "Version out-of-date: Update the remote TeamViewer". When I x out that popup, the next message appears: "Unable to connect. Reason unknown."

I hope you can help me.

Best regarts and thanks in advance,

Marco

Comments

  • JeanK
    JeanK Posts: 3,401 Moderator

    Hello @marco_a_fischer,

    Thank you for your message.

    Could you please try to:

    1. Reinstall the latest version of the QuickSupport via the link: TeamViewer QuickSupport
    2. Restart the TeamViewer service on your local computer

    Hint:
    - Execute "run", type "services.msc" and press OK
    - Now find TeamViewer, and restart it by doing a right click.

    Then, restart the TeamViewer application. It should work again.

    I hope this could help. If not, do not hesitate to contact us again.

    Cheers

    Jean Kinzler

    French Community Moderator
  • TyGeek97
    TyGeek97 Posts: 1

    @JeanK 

    i am having the same issue.

    when i try to use the download link it is not my custom one and on my end it says i need to buy teamviewer.

  • JeanK
    JeanK Posts: 3,401 Moderator

    @TyGeek97,

    Thank you for your message.

    You seem to get the commercial use suspected message.

    This is something different.

    For this issue, please refer to the following article: TeamViewer thinks I’m using the software commercially!

    Cheers

    Jean

    French Community Moderator
  • @JeanK, I am having the same problem as @marco_a_fischer. Whenever I try to install quicksupport through a custom module on a remote computer, everything works fine until I try to connect. On the local end I get a notification that I have been assigned a service case, but when I try to connect via a remote confirmation, this message pops up:

    11.PNG
    followed by this message
    22.PNG

    I am using the latest version of teamviewer (14.5.1691). If you know how to fix this problem, please let me know. 

    Thanks,
    Mitch /\rseneau


  • @mitcharseneau wrote:

    @JeanK, I am having the same problem as @marco_a_fischer. Whenever I try to install quicksupport through a custom module on a remote computer, everything works fine until I try to connect. On the local end I get a notification that I have been assigned a service case, but when I try to connect via a remote confirmation, this message pops up:

    11.PNG
    followed by this message
    22.PNG

    I am using the latest version of teamviewer (14.5.1691). If you know how to fix this problem, please let me know. 

    Thanks


    This is a very informative blog for me. I am very much benefited after reading this blog. Keep sharing.

  • sarel
    sarel Posts: 1

    this solution does not work

  • itchibahn
    itchibahn Posts: 8 ✭✭

    I have Lifetime License, and has the same issue as @marco_a_fischer and @mitcharseneau. I've search through the community, but seems there's no solution to this problem, yet.

  • ÆGIS
    ÆGIS Posts: 2

    Same problem for us. Was this ever solved by teamviewer ?

    teamviewer-error.PNGteamviewer-error2.PNG

  • @ÆGIS No, I wish there was a way to get in direct contact with the support team, but unfortunately we just have to wait until someone solved the issue here.

  • no one was able to solve the problem?

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!