Highlighted
Posted by
Henagon

waitforconnect failure

Suddenly I'm getting waitforconnect errors when connecting to my remote computer.  The only solution I have found after it occures is to quit teamviewer (remote end) and restart.  That seems to make it work again for a little while.  I've read old cases of the same thing, but no real solutions.

1 Reply
1 Accepted Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Posted by Moderator Moderator
Moderator
Solution

Re: waitforconnect failure

Hello @DPlumm

Thank you for your message. 🙌

We had a little connectivity issue. 🙈
Is the problem solved now?
For the impacted computers, a restart of TeamViewer will be necessary.

We are sorry for the inconveniences caused. 🙏

Cheers,

Jean

French Community Moderator

If my reply answered your question, help out other users and click the Accept as a Solution button below. ✅
You can also say thanks by clicking on the Thumbs Up button!
Thanks for being an active member of our Community!

View solution in original post

1 Reply
Highlighted
Posted by Moderator Moderator
Moderator
Solution

Re: waitforconnect failure

Hello @DPlumm

Thank you for your message. 🙌

We had a little connectivity issue. 🙈
Is the problem solved now?
For the impacted computers, a restart of TeamViewer will be necessary.

We are sorry for the inconveniences caused. 🙏

Cheers,

Jean

French Community Moderator

If my reply answered your question, help out other users and click the Accept as a Solution button below. ✅
You can also say thanks by clicking on the Thumbs Up button!
Thanks for being an active member of our Community!

View solution in original post