Posted by puniisher330
Photon

Seriously

The email activation doesn't work. Deleted and re did my account and after 30 lovely minutes of the stupid capta..............NOTHING. "Click on activation link" that goes to homepage where you log in, then nothing. Assuming it registered because doing it again says "invalid token". On that hope log into the main program, but no, again with the activate account.......Is there some sort of secret handshake needed to get a true activation?  

1 Accepted Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Posted by Former Staff Jonathan
Former Staff
Solution

Re: Seriously

Hi puniisher330,

Thanks for your post!

Have you tried logging into your account since you re-created it. Sometimes there is an error message when you click the activation link but the account still gets activated.

When logging in, if you get the message regarding adding your device to "trusted devices", this is a security feature not an error and you should check your email to complete the process.

Hope this helps.

Best,

Jonathan

Did my reply answer your question? Accept it as a solution to help others, Thanks.
1 Reply
Highlighted
Posted by Former Staff Jonathan
Former Staff
Solution

Re: Seriously

Hi puniisher330,

Thanks for your post!

Have you tried logging into your account since you re-created it. Sometimes there is an error message when you click the activation link but the account still gets activated.

When logging in, if you get the message regarding adding your device to "trusted devices", this is a security feature not an error and you should check your email to complete the process.

Hope this helps.

Best,

Jonathan

Did my reply answer your question? Accept it as a solution to help others, Thanks.