Posted by vassdoki
Electron

Ubuntu 19.04 and teamviewer 14.7.1965 not connecting to android host

I'd like to use teamviewer to remote manage my android kiosk devices. Registered and logged in. Installed teamviewer on Ubuntu 19.04.

TeamViewer Host is running on the Android device with the device specific addon installed.

The device is visible in "Computers & Contacts" but when I double click on it no new  window is showing up. The android device shows a notification that I'm connected and then after 10 seconds it shows that I'm disconnected. On the linux box I see connecting, athenticating and then switches back to "Ready to connect".

I see this in the log file:

2019/11/04 01:26:17.189 28141 **Please do not post TeamViewer IDs**60128 GX0 Trying connection to ***********, mode = 1
2019/11/04 01:26:18.020 28141 **Please do not post TeamViewer IDs**14016 GX0 CLoginClient::NegotiateVersionClient()
2019/11/04 01:26:18.098 28141 **Please do not post TeamViewer IDs**82176 GX0 LoginOutgoing: starting authentication
2019/11/04 01:26:18.318 28141 **Please do not post TeamViewer IDs**60288 GX0!! AbstractSessionFactory::CreateOutgoingSession: Error no session factory for 4!

With the same login I'm able to conrol the android device from another android phone having teamviewer installed.

1 Reply
1 Reply
Posted by vassdoki
Electron

Re: Ubuntu 19.04 and teamviewer 14.7.1965 not connecting to android host

Well, after finding this:

https://community.teamviewer.com/t5/Linux/unable-to-connect-to-android-quicksupport-or-host/m-p/2914...

It seems that there is no solution for my problem :-(