teamviewer.com link icon
or
Ask The Community

TeamViewer not start Linux Solus

Hallo,

I am trying to get TeamVewer to start on my Linux Soluxs system (fresh install). I manged to enter my e-mail and password, recived an e-mail fromTV and completed the trusted device procedure. TeamViewer keeps saying "TeamViewer is starting..please wait" when I start the program.. Both dots are green but nothing happens. I have tried to deactive my firewall.rebooted...no result. I have set a rule in my firewall to allow outgoing traffic on port 5938. However, I get the following meassage in the Firewall log [01/17/2020 08:25:30 PM] Error running: /usr/sbin/ufw insert 1 allow out from *@teamviewer.com port 5938 to *@teamviewer.com port 5938 > ERROR: Bad source address |
[01/17/2020 08:25:29 PM] Error running: /usr/sbin/ufw insert 1 allow out from *@teamviewer.com port 5938 to *@teamviewer.com port 5938 > ERROR: Bad source address |
[01/17/2020 08:25:28 PM] Error running: /usr/sbin/ufw insert 1 allow out from *@teamviewer.com port 5938 to *@teamviewer.com port 5938 > ERROR: Bad source address |
[01/17/2020 08:25:21 PM] Error running: /usr/sbin/ufw insert 1 allow out from *@teamviewer.com port 5938 to *@teamviewer.com port 5938 > ERROR: Bad source address |
[01/17/2020 08:25:20 PM] Error running: /usr/sbin/ufw insert 1 allow out from *@teamviewer.com port 5938 to *@teamviewer.com port 5938 > ERROR: Bad source address

Other Solus users report TeamViewer works fine on their machines so what shall I do? 

Any ideas would be higly appreciated.

Thanks.

 

Tagged: