Commercial use - Connection time out

Options
1269270272274275416

Comments

  • ronemca
    ronemca Posts: 9 ✭✭
    Options

    (Third post)

    I discovered that once I click CONNECT--even if I stop right there (without typing in the password of the needy machine)--after about 20 seconds the message will pop up and the session will auto-abort. And it's the timeout; not the commercial use suspected.

    My theory is that the ID that is assigned to my PC has recently (and erroneously) been flagged somehow up on the TV mothership. So I installed TV/Free on my wife's PC which is sitting right beside mine. Therefore the router, the modem, the ISP, the IP address, my username & password and the ID of the needy person's machine are all the same; only the "Helper" machine is different. It worked the first time, and allowed me to remotely-operate the distant machine as I have done countless times before.

    Oh - and just for fun - I uninstalled TV from my machine, and sterilized the Registry of all entries associated with "Teamviewer". After a re-install of the Free version, the issue is exactly the same.

  • dgalvin
    dgalvin Posts: 1
    Options

    This is a very old thread and I don't see anything recent being addressed. I started getting time out error's recently after being connected to my mother's computer after about 30 seconds. I says I can try again in about a minute but I never get back in and it just adds to the time out period. I try the next day and get in for 30 seconds again. The error does not say anything about being commercial, just that the session timed out. I do not know what to do and would really like some help and support.

  • SharpShark
    SharpShark Posts: 1
    Options

    Somehow, it seems I have triggered something and Teamviewer seems to believe that I'm using it for professional purposes. I just want to help my mother who lives 400 km away with her computer problems. How do I fix this issue? How do I fill a ticket?

  • devhdap
    devhdap Posts: 0
    Options

    I've been trying to connect via Teamviewer and I'm getting this message ! What can I do now ? Anyone else getting the same error ?



  • fusion_364
    fusion_364 Posts: 1
    Options

    I only use this to connect to my plex server downstairs. I'm pretty sure this is just teamviewer pressuring users to buy a subscription. The absolute lack of support over 267 pages leads me to believe nothing else. It was a great application while it lasted. And I almost did buy a subscription. But then they pulled this garbage. So I'm out. There are other options out there and I suggest you all look into those as well.

  • HaywardGB
    HaywardGB Posts: 2 ✭✭
    edited May 2021
    Options

    I'm sick to death of this . I use it to log into my second laptop downstairs . Not even externally using it and I get this **bleep** message all the time. I'm off to find another product, if this is some dodgy trick to get me to buy the commercial licence of personal use, then you go fly!

    There's more going on in the background with this product than we know, I'm sure of it.

  • HaywardGB
    HaywardGB Posts: 2 ✭✭
    edited May 2021
    Options

    You bleeped out the word " **bleep** " ?? For goodness sakes!

  • DietmarPahl
    DietmarPahl Posts: 5 ✭✭
    Options

    yes there are more options out there and i do not like the pice they ask for a subscription and why is always the software getting worse than better after all updates and more. I do like Teamviewer but also onmy work they stop with this software as there are a lot of safety issues.


    Personal i like the software but as they do not communicate on a normal way i am also thinking of stepping over if they continue with this what they are doing

  • MNorman
    MNorman Posts: 3 ✭✭
    Options

    TeamViewer has locked me out with a "suspected commercial use" message (I am not using TeamViewer commercially), and when I try to go through the account reset process, I get this message:

    "Your request has already been submitted and is pending further review. Thank you for your patience as we process your request."

    I have no outstanding reset request pending. I need to know how to initiate a reset request.


    Thanks.


    Michael Norman

  • RobConn
    RobConn Posts: 2 ✭✭
    Options

    I get the same issue on many of our company pc's - we have a tensor license, but the teamviewer clients randomly sign out - how can this be fixed? Thanks

  • FuzzmanKs
    FuzzmanKs Posts: 54 ✭✭
    Options

    In my opinion, the solution has been posted above at least 3 times this week. Use the RESET MANAGEMENT procedure. It worked for me in less than 2 business days. Three years ago my account was flagged as possible commercial use. I submitted the required form pledging my use was for personal only. I saved a copy of that pledge and resubmitted it this past week along with the newly required Reset Management form to unblock the TV machine ID's of all 5 of the ID's I occasionally connect to.

    As I understand the FAQ on the TV website, the Reset Management has to do with the individual Teamviewer machine ID's (yours or the one you are trying to connect to) and is not your TV account.

  • JohnW12
    JohnW12 Posts: 1
    Options

    When I log in TeamViewer times me out and tries to prompt me to upgrade licensing? I've never had this issue before. How can I fix this?

  • balkny
    balkny Posts: 2 ✭✭
    edited May 2021
    Options


    Lately, when I connect to some remote computers, I get disconnected a minute later and I cannot connect again. It says that I exceeded something. This is ridiculous!


    I was warned FOR THIS ... FOR WHAT? What the hell! I get offended by this message on top. You moved my message in here CONGRATULATIONS! But I do not see the answer to the problem!

  • pglefebvre
    pglefebvre Posts: 1
    Options

    Same for me

  • MNorman
    MNorman Posts: 3 ✭✭
    Options

    I've been locked out of TeamViewer for the third time for suspected commercial use. I do not use TeamViewer for commercial use.

    This time, when I try and follow the account reset process, I get the following message:

    "Your request has already been submitted and is pending further review. Thank you for your patience as we process your request"

    I have no outstanding reset requests.

    How can I initiate a new reset request?

    Thanks,

    Michael Norman

  • jeffdabney
    jeffdabney Posts: 2 ✭✭
    Options

    same here.

  • Geo467
    Geo467 Posts: 1
    edited May 2021
    Options

    Help please

  • Baracuda1974
    Baracuda1974 Posts: 1
    edited May 2021
    Options

    Even after filling the PDF form to regain access as many of us have the free version and has been days now, my account is still flagged as commercial use, how the hell when all my home PC's are just plain Jane PCs and none are Servers, secondly I have never used my account at work as this is blocked, of the bat from our systems.

    Looks like TV is doing the same thing as **Third Party Product** did back in the day, that little by little where blocking user using the free version of the app and later killed off the free version altogether. May have to find another app/ company if my issue doesn't get fixed this week.

    PS

    TV supports are non-existing for free version users.

  • Brando_SF
    Brando_SF Posts: 2 ✭✭
    Options

    I'm using TeamViewer at home to help support family/friends who are also at home. Lately, it's cutting my connection thinking I'm using it commercially but I'm not.

    There have been times I used a commercial "trial" but no longer. For work/commercial, I now use Apple Remote Desktop. Sometimes, when I click on a remote profile for work on my desktop, it launches TeamViewer instead of ARD or Screens (another remote app I use).

    How do I let TeamViewer know I'm using it privately for non-commercial use?

  • kc4nmy
    kc4nmy Posts: 1
    Options

    Back in October commercial use was detected. I filled out all the forms, provided all the User ID's and received documentation that our intended use met all the criteria and the account was supposed to be returned to free use it is now going on six months and Teamviewer still detects commercial use?

    Messages to the staff are ignored as our letters?

    I'm out of ideas?


    Seymour, KC4NMY

    Hollywood, FL

  • Brando_SF
    Brando_SF Posts: 2 ✭✭
    Answer ✓
    Options

    Never mind. I found my answer.

    Thanks

  • MNorman
    MNorman Posts: 3 ✭✭
    edited May 2021
    Options

    "Your request has already been submitted and is pending further review. Thank you for your patience"

    I get the above message when I request an account reset, but I have no pending requests submitted. How do I resolve this?

  • raduschka
    raduschka Posts: 1
    Options

    Falsely flagged for commercial use. What now

  • TORQue
    TORQue Posts: 0
    Options

    Hi,

    I just connected one pc to my account on Teamviewer. But whenever i log into that one pc im being kicked out every 15/20sec and can't log back in again for around 5min.

    Anyone knows what's going on?

  • Agasi
    Agasi Posts: 2 ✭✭
    Options

    same for me

  • Nick54Nsk
    Nick54Nsk Posts: 2 ✭✭
    edited May 2021
    Options

    Falsely marked as commercial use. I can't print the PDF file of the application and sign it(I'm a person with disabilities and can't hold a pen) what should I do? I have never used the program for commercial purposes

  • Agasi
    Agasi Posts: 2 ✭✭
    Options

    how can we solve this problem ?

  • DietmarPahl
    DietmarPahl Posts: 5 ✭✭
    Options

    I think we are complaining to a tree or wall as no help from the company will come!

    i know it is free usage and therefore no support but again and agian when the company gets bigger the service is getting worse

  • ronemca
    ronemca Posts: 9 ✭✭
    Options

    FWIW...

    I was stumped by the 'print/sign/scan/return' requirement as well. I printed it - okay. I signed it - okay. I scanned it - okay. I uploaded the scan to my computer - okay. *But when I tried to return it....it snarls at me that it will accept nothing other than a PDF.* NOT OKAY.

    What I ended up doing was to leave the document open in my default PDF manipulation app (which is Adobe Reader or Foxit Reader) and entering my "signature" & the date at the bottom in non-cursive text. Then I just saved a copy & submitted that.

    With the way this organization is handling its support, I'll be surprised if *that* will satisfy them, but I don't know what else to do!

    Very, VERY frustrated and more than a little angry at these guys. They are certainly quick to merge threads; often *within minutes* of yet another poor soul posting a message about being locked out...but they're sitting on their hands whilst the list of angry users grows into THOUSANDS.

    How do you justify that, TV??

  • JeanK
    JeanK Posts: 6,997 Community Manager 🌍
    Options

    Hello @mphi55,

    In order to better understand your issue, could you please send some relevant screenshots?

    Any error message you can share?

    Community Manager