Posted by Randmwa
Henagon

MS Outlook Add-in not working

I installed the MS-Office Add-in. It shows in Outlook but when I try to use it, I get a "The action could not be completed". I uninstalled and reinstalle; and am still getting the error.

5 Replies
5 Replies
Posted by Blizz Staff
Blizz Staff

Re: MS Outlook Add-in not working

Dear @Randmwa

Thank you for contacting us. 

There can only be one meeting Add-In installed in Outlook. Do you happen to have any other one installed? If this is the case we recommend that you choose only one meeting Add-in and un-install any other one you may have. 

If the issue persists after this or if you did not have any other meeting Add-In installed and you are a holder of a Blizz license, please raise your ticket here since we would need to get your logfiles and require further information from you as well. 

Appreciate your understanding and wish you a nice day. 

Jaquie

Posted by s_wierzbicki
Henagon

Re: MS Outlook Add-in not working

I'm getting the same issue. I've already raised this issue to support but they **bleep**ed me off telling me that I'm not a Blizz Customer...

You can find here the log :

2018-08-16 14:48:39.147 [R] Outlook version:       15
2018-08-16 14:48:39.147 [R] Outlook language:      en
2018-08-16 14:48:39.147 [R] Microsoft.NET version: 4.0.30319.42000
2018-08-16 14:48:39.147 [R] AddIn version:         13.6.5913
2018-08-16 14:48:39.147 [R] JoinButton is enabled
2018-08-16 14:48:41.145 [R] Add-in startup completed.
2018-08-16 14:48:44.551 [R] AllPublicFolders:      found
2018-08-16 14:48:57.955 [R] Exchange mode:         olOnline
2018-08-16 14:48:57.956 [R] Exchange version:      15.1.1531.3
2018-08-16 14:48:57.956 [R] Calendars:             2
2018-08-16 14:48:57.956 [R] Store is cached:       False
2018-08-16 14:48:57.956 [R] Store is open:         True
2018-08-16 14:48:57.964 [R] Event: New explorer.
2018-08-16 14:49:20.363 [R] Button action: create new Blizz meeting.
2018-08-16 14:49:20.763 [R] Event sink: No meeting ID found. Creating new one...
2018-08-16 14:49:20.763 [R] Creating remote meeting...
2018-08-16 14:49:20.777 [E] API Access: Unknown exception!
   at #=qfTDxPtw1EGeludaI0JUyvCIp8z_rjKGd04jBt73txQA=.#=qLP08IY13bXF0aT96u6T7Kw==()
Unable to cast COM object of type 'System.__ComObject' to interface type 'Blizz.BlizzApplication'. This operation failed because the QueryInterface call on the COM component for the interface with IID '{836EFD96-BB92-4249-AB35-ABB9E1BD1A22}' failed due to the following error: Error loading type library/DLL. (Exception from HRESULT: 0x80029C4A (TYPE_E_CANTLOADLIBRARY)).
2018-08-16 14:49:20.787 [E] API Access: Unknown exception!
   at #=qfTDxPtw1EGeludaI0JUyvCIp8z_rjKGd04jBt73txQA=.#=qLP08IY13bXF0aT96u6T7Kw==()
Unable to cast COM object of type 'System.__ComObject' to interface type 'Blizz.BlizzApplication'. This operation failed because the QueryInterface call on the COM component for the interface with IID '{836EFD96-BB92-4249-AB35-ABB9E1BD1A22}' failed due to the following error: Error loading type library/DLL. (Exception from HRESULT: 0x80029C4A (TYPE_E_CANTLOADLIBRARY)).
2018-08-16 14:49:24.844 [E] Create new meeting: Unlocking the Blizz API failed!
   at #=qfTDxPtw1EGeludaI0JUyvCIp8z_rjKGd04jBt73txQA=.#=qLP08IY13bXF0aT96u6T7Kw==()
   at #=qV5WKdNET3JzYGJpkLDxbQVkr2wWnHY4paHFVyizNT4zF_9mFQQfw_1HN4RYNwUXf.#=qsGp4H1wCxI5JCbvbKKUKrw==()
   at #=qV3Fc65J35nmkeygR261nr05uetBcRXh9B5yuarqHuY0fdyKw$FrqblgWRRuuEN$x.#=qpD0RPhpueXaTieWFr6fnnfDJN8gqlGkw_VXT7FgNIQs=()
   at #=q4cw3W$ZorZIdWt5gdGETk0n_vtODw$DNu$ULE2PXkFksTlcqz9hnAEfo$AT2c59A..ctor(AppointmentItem #=qcjj2q880r6HHwc3AT8EBGg==, #=qV3Fc65J35nmkeygR261nr05uetBcRXh9B5yuarqHuY0fdyKw$FrqblgWRRuuEN$x #=q4TNgoiXDVhKLu9xF18_uig==)
   at #=q4cw3W$ZorZIdWt5gdGETk0n_vtODw$DNu$ULE2PXkFksTlcqz9hnAEfo$AT2c59A.#=qBN9_uOA4vssQ0z6X8pLmlOVVSofSIDFPDrEperPAiR8=(AppointmentItem #=qv5$z14lyEAdUB33bLGopag==, #=qV3Fc65J35nmkeygR261nr05uetBcRXh9B5yuarqHuY0fdyKw$FrqblgWRRuuEN$x #=qdtGQVmYDEu1BrlnL_AO2iA==)
   at BlizzOutlookAddIn.AddIn.#=qbWtZlmr6$kYgNnPSYonirTnJTs945ddhjnNBVtEIUTk=()
Exception of type '#=qABM2cXJxv5SfCV$hrcRoASQgEcQ6lx25uY1LBdm5uE9QV1JjBw64ElA5bb0F7_udy6jnvcewtVrZ_KHWI60NJQ==' was thrown.

Looks like the com object isn't registered...

Posted by Blizz Staff
Blizz Staff

Re: MS Outlook Add-in not working

Good Morning, 

@s_wierzbicki, thank you for your engagement in this topic and for providing us with your log files. 

I have forwarded this information to the responsible team for a fix. We'll be glad to notify you as soon as the problem has been fixed. 

Have a nice weekend. 

Jaquie

Posted by s_wierzbicki
Henagon

Re: MS Outlook Add-in not working

Hello Jaquie,

Did you have any information reguarding this issue ?

I've downloaded and tested the latest Blizz version and error still occurs.

Thanks you

Posted by Blizz Staff
Blizz Staff

Re: MS Outlook Add-in not working

Hello @s_wierzbicki

Unfortunately,  there is no fix yet. Once the problem has been fixed, it will be notified in this thread. 

Appreciate your patience on this. 

Best, 

Jaquie