Posted by hushpuppies
Photon

Authentification sometimes refused

I've got a problem with the authification process when connecting to remote machines.

I have over 50 machines in my Teamviewer Business account and I use V14.
Usually I double click, the connection is established and everything works fine.
But sometimes I need several attempts to connect to a machine, because the authentification fails several times in a row. Then a little bit later everything works fine again.
This happens randomly and since the machines are in the same network as my PC I can say that there is no network or internet problem. All machines are linked to my account with easy access enabled.
I had this issue in V12 and V13, too, but since the update to V14 it happens more often and it's quite unnerving.

Is this a known bug or can someone please tell me what I can do to fix this?

1 Reply
Highlighted
Posted by Moderator Moderator
Moderator

Re: Authentification sometimes refused

Hello @hushpuppies

Thank you for your message.

These little bugs occur if your clients are not all up to date.
Please make sure you TeamViewer clients are all on the latest version.

You will find all the information you need in our Knowledge Base article here: How do I update TeamViewer?

I hope this could help. If not, do not hesitate to ask your questions here.

Cheers,

Jean

French Community Moderator
Did my reply answer your question ? Accept it as a solution to help others.
Find this helpful ? Say thanks by clicking on the Thumbs Up button.