Announcements

********

First Step Guides

********

  1. Are you new to TeamViewer and Home Office and need some help? Check out our FAQ here.
  2. New to the Remote Access Plan? Find our first steps FAQ here.
  3. Are you new to blizz and online meetings or classes and need some help? Check out our FAQ here.

********

Highlighted
Posted by
Digon

Deactivate device Not Work

Hello 

I Try to Deactivate device to log in from other Device but its Not Work 

and i try call Syport team from From a week ago 20 time in one day but no any ansowere 

vc.png

1 Accepted Solution

Accepted Solutions
Posted by Senior Moderator Senior Moderator
Senior Moderator
Solution

Re: Deactivate device Not Work

Hi @khaled112 

Thank you for your post. 

Can you please send me your email address in a private message? 

I will have a look what I can do for you. 

Wish you a great day and all the best, 
Natascha

View solution in original post

3 Replies
4 Replies
Posted by Senior Moderator Senior Moderator
Senior Moderator
Solution

Re: Deactivate device Not Work

Hi @khaled112 

Thank you for your post. 

Can you please send me your email address in a private message? 

I will have a look what I can do for you. 

Wish you a great day and all the best, 
Natascha

View solution in original post

3 Replies
Highlighted
Posted by
Digon

Re: Deactivate device Not Work

Hello Ms 

i Send my email please check 

Highlighted
Posted by Senior Moderator Senior Moderator
Senior Moderator

Re: Deactivate device Not Work

Hi @khaled112 

Thank you for sending me your email address in a private message. 

I asked my colleagues to help you in this situation. Please note, that this is a special exception.

Wish you a great day and all the best,
Natascha

Highlighted
Posted by
Digon

Re: Deactivate device Not Work

Hello 

i have same probleam like last time do you want from me to send email or you have it ?