teamviewer.com link icon
or
Ask The Community

Setup issue teamviewer-iot-agent on RevolutionPi

Good day,

 

I am currently trying to set up the TeamViewer client on a RevolutionPi Core (RevPi), but I am having some problems.

 

I have already created a TeamViewer account and wanted to set up my RevPi with this account via sudo teamviewer-iot-agent setup. After entering my EMail address and the corresponding password it takes a while until then a message appears that the configuration cannot be done. 

Attached is a screen shot of the error message. The RevPi has a continuous internet connection.

 

I look forward to your feedback and hope you can help me. 

 

 

Best thanks and best regards

Nicolas


Answers

  • mircea_c
    mircea_c Posts: 140 Staff member 🤠

    Hi @nico_asdasfdfer

    I have created a support case with your error.

    My Colleagues will get in touch with you soon.

    Regards,

    Mircea

    Tech Support IoT

    Did my reply answer your question? Accept it as a solution to help others.
    Find this helpful? Say thanks by clicking on the Thumbs Up button.

  • Daevis3
    Daevis3 Posts: 1 Newbie
    edited October 2021

    hello, i have a similar problem, i followed the steps indicated in the platform adding the token manually, in the forums i found that using "setup" but at the moment i can't add my device. it is a RPI3 with debian. any idea how to solve it?

    Regards,

    JuanD

  • mircea_c
    mircea_c Posts: 140 Staff member 🤠

    @Daevis3

    From the print screen seems that the device is already assigned to your account.

    You can run "sudo teamviewer-iot-agent info" which will print the username where the device is assign to and the TeamViewer ID.

    Regards,

    Mircea

    Tech Support IoT

    Did my reply answer your question? Accept it as a solution to help others.
    Find this helpful? Say thanks by clicking on the Thumbs Up button.