Announcements

Remote Control for all devices running Android 7+ is here!

(Incl. Google Pixel series, Xiaomi smartphones, Oppo devices, and many more)


Learn more

Highlighted
Posted by
Digon

UN/PW combination rejected ONCE.

This is an odd problem I've had since v.11. When I set up a host on a remote machine, I have to verify the computer. To do that, I put in my TV account UserName and PW. But then I get a message "The User Name and Password you entered do not match any accounts on record." OK, so I re-enter the password, and it's accepted. Every. Single. Time. Now, I know I have fat fingers/digital dyslexia, but I don't misspell my password EVERY TIME!  Any idea why this happens? Am I just waaaay too fast for the servers??? (Doubt that.) 

4 Replies
4 Replies
Highlighted
Posted by
Heptagon

Re: UN/PW combination rejected ONCE.

This was a known issue and has been resolved in updates rescently.

If my post was helpful, Please throw me a Kudos.
If my post fixed your issue, please mark it as the solution to help the next person find a solution quickly.
Bart Lanzillotti
We Do IT USA
www.wedoitusa.com
Highlighted
Posted by
Digon

Re: UN/PW combination rejected ONCE.

Actually no. It's still going on, and it's SUPER annoying. Anyone know the cause??

Highlighted
Posted by
Digon

Re: UN/PW combination rejected ONCE.

Guess no one is interested in fixing this...

Highlighted
Posted by
Pentagon

Re: UN/PW combination rejected ONCE.

I'm using version 13.2.26558 and it's January 2019 and it's still happening to me. Alway rejected the first time and accepted the second time.