teamviewer.com link icon
or
Ask The Community

I TRYED TO GO TO MANAGEMENT BUT THE SCREEN WAS ALMOST BLANK

LAZEROWN
LAZEROWN Posts: 7 ✭✭
edited March 14 in General Questions

besides for chat and "loading... please wait" the screen was blank (I waited to see if it was really loading and it wasn't)

Best Answer

  • Nadin_W
    Nadin_W Posts: 24 Moderator
    edited April 7 Answer ✓

    Hello @LAZEROWN,

    Thank you for your message.

    My apologies for the late response. 🙏

    I hope that it was just a hiccup and you can access the Management Console without any problems now.

    In any case: Should the same problem occur again you can always

    • try to use another browser
    • delete the Cache and Cookies of the browser
    • update your browser to the latest version

    If you have any further questions please do not hesitate to write us again.

    Have a great day!

    Nadin

Answers

  • Nadin_W
    Nadin_W Posts: 24 Moderator
    edited April 7 Answer ✓

    Hello @LAZEROWN,

    Thank you for your message.

    My apologies for the late response. 🙏

    I hope that it was just a hiccup and you can access the Management Console without any problems now.

    In any case: Should the same problem occur again you can always

    • try to use another browser
    • delete the Cache and Cookies of the browser
    • update your browser to the latest version

    If you have any further questions please do not hesitate to write us again.

    Have a great day!

    Nadin