Highlighted
Posted by
Henagon

deactivate does not work

why i can deactivate device from profile setting, my windows crash i have to re install all

pelase help

3 Replies
1 Accepted Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Posted by Moderator Moderator
Moderator
Solution

Re: deactivate does not work

Hello @masbro,

Thank you for your screenshots, it's all clear now. 🙌

The reason why you cannot use the TeamViewer program with your computer is that you have used all your moves for your Business subscription.

Let me explain to you how the Business license works...

The Business subscription has been designed for one user who owns 3 devices. This means, that you can activate your Business subscription on 3 devices that will allow you to connect to an unlimited number of remote devices.

To activate your Business subscription on a device, you simply need to log into TeamViewer with your e-mail and password with your licensed TeamViewer account.

To make sure our users don't lose an activation (if a device breaks down for example), we grant 10 activation moves per year. This means, that you can deactivate the Business subscription and reactivate it on a new computer 10 times per year.

You have already used all these moves. To get this sorted, you need to contact our customer support to explain the case and get your moves reset.

You can contact our support via the following contact data: https://www.teamviewer.com/en/support/contact/ 

I hope this could help. 🍀

If not, do not hesitate to ask your questions here. 👇

Best regards

Jean

French Community Moderator

If my reply answered your question, help out other users and click the Accept as a Solution button below. ✅
You can also say thanks by clicking on the Thumbs Up button!
Thanks for being an active member of our Community!

View solution in original post

3 Replies
Highlighted
Posted by Moderator Moderator
Moderator

Re: deactivate does not work

Hello @masbro,

Thank you for your message. 🙌

Could you please explain your issue a little more in detail? Maybe with a screenshot?

Best,

Jean

French Community Moderator

If my reply answered your question, help out other users and click the Accept as a Solution button below. ✅
You can also say thanks by clicking on the Thumbs Up button!
Thanks for being an active member of our Community!

Highlighted
Posted by
Henagon

Re: deactivate does not work

i can't login to my teamviewer busines account, when loginwhen loginwhen deactivatewhen deactivate

Highlighted
Posted by Moderator Moderator
Moderator
Solution

Re: deactivate does not work

Hello @masbro,

Thank you for your screenshots, it's all clear now. 🙌

The reason why you cannot use the TeamViewer program with your computer is that you have used all your moves for your Business subscription.

Let me explain to you how the Business license works...

The Business subscription has been designed for one user who owns 3 devices. This means, that you can activate your Business subscription on 3 devices that will allow you to connect to an unlimited number of remote devices.

To activate your Business subscription on a device, you simply need to log into TeamViewer with your e-mail and password with your licensed TeamViewer account.

To make sure our users don't lose an activation (if a device breaks down for example), we grant 10 activation moves per year. This means, that you can deactivate the Business subscription and reactivate it on a new computer 10 times per year.

You have already used all these moves. To get this sorted, you need to contact our customer support to explain the case and get your moves reset.

You can contact our support via the following contact data: https://www.teamviewer.com/en/support/contact/ 

I hope this could help. 🍀

If not, do not hesitate to ask your questions here. 👇

Best regards

Jean

French Community Moderator

If my reply answered your question, help out other users and click the Accept as a Solution button below. ✅
You can also say thanks by clicking on the Thumbs Up button!
Thanks for being an active member of our Community!

View solution in original post