Commercial use - Connection time out

Options
1188189191193194413

Comments

  • DominicDrag
    DominicDrag Posts: 1
    Options

    My Mac computer was flagged as being used in a commerical use when connecting to my desktop that is at home. I submitted the commerical use pdf with all the ID's on my account except my Mac. I don't know how I didn't put the ID that I use all the time and was having the problem on the form in the first place. So I submitted a second one with just my Mac TV ID on it and got the response that it was reset. 

    EXCEPT it wasn't I was still getting the same pop-up and per the webpage it says that you might have to submit it again. So I did and the response that I got said that it could not be done because of high activity and I can fill out a form and send it in or purchase a license. 

    I have been using teamviewer for a log time and I use it to access my desktop a lot while I am 3.5 hours away at school. I want to know why all the other ID's were reset but when I sent just the Mac's ID the second time they said they can't do it. I am extremely frustrated that this isnt resolved. 

    Please help!!

  • MFR1973
    MFR1973 Posts: 1
    Options

    i am having similar issue. need a solution asap.

    Thanks,

  • RMendieta60
    RMendieta60 Posts: 1
    Options

    Teamviewer start doing the same thing for the third time since I use Teamviewer to help my family and friends with the computer problems. 

    Could you please reset my account so I could help my family?

    Thanks and take care.

  • bazbsg
    bazbsg Posts: 112 ✭✭
    Options

    @esuarezcabrera Wow, that's a new twist on this drama. How did they get your credit card information to charge you and upgrade you? I use the free version only and they never asked me for a credit card. I did have to go through the process of declaring I'm not using TV commercially after being accused of that.

  • bazbsg
    bazbsg Posts: 112 ✭✭
    Options

    I just checked and this thread is four years old now. First post was on Oct 26, 2016. There are 110 pages containing 5,473 posts, not counting the ones that got deleted by the censors. That's just this thread that's four years old. There are other threads talking about the same issue and some of them may be older and longer and have more posts for all I know.

  • Josette
    Josette Posts: 18 ✭✭
    Options

    The mods keep moving any new posts into this thread. They are artificially making the boards look clean and hiding the help requests.

  • bazbsg
    bazbsg Posts: 112 ✭✭
    Options

    @Josette Too bad the management doesn't authorize the moderators to spend time to help solve the problem instead of tidying up the message board.

  • breese
    breese Posts: 5 ✭✭
    Options

    HOW ABOUT SOMEONE FIXING ALL THE USER ISSUES ON THE OTHER FORUM"S!!!!

    A LOT OF US CANNOT USE TEAMVIEWER AT ALL !!!

    SUPPORT FOR CURRENT ISSUES **bleep** AND ANYONE LOOKING TO HELP THESE PEOPLE SHOULD UNDERSTAND THE CURRENT ISSUES FIRST AND THE LACK OF SUPPORT!!

    https://community.teamviewer.com/t5/General-Questions-EN/TeamViewer-thinks-I-m-using-the-software-commercially/m-p/105319#M49219

  • miketgr
    miketgr Posts: 1
    Options

    my license is block. why?

  • Xenon2000
    Xenon2000 Posts: 8 ✭✭
    Options

    So this just happened again today. I rarely use TeamViewer, but by the time I need it away from home, this happens! Takes forever to get fixed. I don't get why this happens. I am just a home user using this to accessing my personal computers from other personal devices. This time from my phone from a hotel to my house. Do I need to create a new post ever time this happens? 

  • ykaplinsky
    ykaplinsky Posts: 1
    Options

    how do you connect with Team viewer to get the account reset to free?  What URL?  What phone number

  • mkstretch
    mkstretch Posts: 1
    Options

    TV.JPGI keep keep getting blocked on my free version. I only use this for personal use. Very very frustrating!

     

    Capture.JPG

     

  • breese
    breese Posts: 5 ✭✭
    Options

    I feel your pain.

    Today I got an email from support (below) and now I get the "Connection Blocked error message"!!!

    Dear User,

    Thank you very much for sending your self-declaration of private use to us.
    We have successfully reset the TeamViewer ID(s) you submitted via the form provided earlier.
    We acknowledge that you are using TeamViewer for private use only on these devices.

  • IrvSp
    IrvSp Posts: 7 ✭✭
    Options

    It seems we've all gotten one or two RESET emails. I got 2, one from the PDF I had to d./l, print the last page, sign it, and then upload to TV where I got the d/l from and the on-line Private USE reset page.

    In both cases the reply was I am a PRIVATE user and a RESET was done. However I still get one of two popups when I try to use TV.  Either I have too many connections (I think) or I am a Commercial user and buy a license.

  • ACEkin
    ACEkin Posts: 6 ✭✭
    Options

    I am wondering whether any TeamViewer support staff look at these posts and offer answers or is this some sort of a venting block? I was hoping to hear from TeamViewer by now, what is the sense of talking to each other without getting any solutions. TeamViewer please let me, and possibly others, to know whether there will be a solution to this problem or not.

    Thank you,

    Cemal Ekin

  • stevevogt
    stevevogt Posts: 1
    Options

    Same thing just happened to me.  What can be done to resolve this?

  • ellisina4
    ellisina4 Posts: 1
    Options

    This is an issue with my main PC that I use on a daily basis. 

    I submitted a Commercial Use detected ticket twice and received responses that everything was resolved except I am still getting the message “You connection has been blocked because of very high activity level.” In addition to creating 2 tickets, I also replied to the resolution emails and did not received any response.  I rebooted the computer and also trues uninstalling and installing Teamviewer.

    I also tried connection to the same remote Team ID from a different computer and no issues… so it is not that a remote ID was blocked. 

    I only use this computer to help my parents, remotely, with their PC issues.  This Team ID that is being blocked has been used for quite a few years.  The only thing I can think of that may have caused this high usage is that I left a connection open to one of the PC overnight.

    Any recommendation as I tried calling TeamViewer and I do not get to speak with support as I am a free User.

  • NavyVetDE
    NavyVetDE Posts: 1
    Options

    I did send them the signed form. Four days later and still no resolution.

    What a pain!!! 

  • d3x0r
    d3x0r Posts: 5 ✭✭
    Options

    https://www.teamviewer.com/en/reset-management/

     

    Goes to a 502 bad gateway.

    Submit support ticket only goes to community forum.

    This computer says 'timeout immediately'

    the other computer gave me  a 5 minute timeout, between the same two computers (one upstairs and one downstairs)

    Was trying to help my friend solve a database issue; but I don't get paid for that.

    WIsh I knew when I was going to trigger going to commercial mode so i can prevent doing so... I'm not connecting to any commercial liscense things.

  • Xenon2000
    Xenon2000 Posts: 8 ✭✭
    Options

    I filled and signed the PDF. Went to upload and then 502 Bad Gateway. And now I can't submit the PDF. This happens to me at least once a year and I rarely use it. And only for personal use for helping my family such as my kids, wife, and mom. Whether it's home work or answering questions. This is so silly that Teamviewer can't get it right with detecting commecial use.

  • GolgiApparatus
    Options

    Worked great logging in from laptop to my mom's house computer for the 1st few months, now it wont let me on for over 30seconds then kicks me off saying 'seems like commercial access',  I also have it also installed on my phone to connect to home too and that never says anything of the sort, and nothing is commercial at all  about any of my computers or useage. Of course I need to be able to get on with the laptop for typing and being able to see everything, phones are too small. How can I confirm this is NOT commercial and egt rid of this error blocking my use?? PLEASE HELP!!

  • ksobenes
    ksobenes Posts: 2 ✭✭
    Options

    This is my second time submitting this because apparently the community portal is also broken. I am finally sitting down and trying to submit one of your non-commerical use forms at this page: https://www.teamviewer.com/en/reset-management/

    I have been flagged for commerical use for absolutely no reason as I am using TeamViewer on personal devices. I cannot even generate the required PDF form to start an investigation though because I get a 'bad gateway'. Can someone fix this?

    Error I'm getting: TeamViewer.Bad.Gateway.png

     

  • TaxPro-E-A
    TaxPro-E-A Posts: 1
    Options

    I AM HAVING THE SAME ISSUE.  I STOPPED USING THEM IN 2019  IN MAY!!!! AND THEY ARE STILL BILLING ME!  CLAIRE M SCHAPIRO.  YOU CAN REACH ME AT  [The personal information has been removed as per the community guidelines. ]

  • ACEkin
    ACEkin Posts: 6 ✭✭
    Options

    I have the latest version of TeamViewer and Windows 10. The only thing I can say is I cannot connect to help my friend. TeamViewer blocks me with "commercial use detected" and "too many connections" or "too much activity". I reported this and sought help twice and twice I got a reply from TeamViewer staff that my account was unblocked. But there is still no way to connect to offer help.

    If I may also report that the lack of response from TeamViewer support to all the similar complaints is disheartening, especially these days when we cannot simply visit our friends to help them.

    Your definitive reply to all who seek help for similar problems will be a huge welcome. That is if you see it in TeamViewer to help the community. It is in its name!

  • Josette
    Josette Posts: 18 ✭✭
    Options

    I was told, and I wish I were joking, that it's a different department.


    @bazbsg wrote:

    @Josette Too bad the management doesn't authorize the moderators to spend time to help solve the problem instead of tidying up the message board.


     

  • Sentinel73
    Sentinel73 Posts: 3 ✭✭
    Options

    I still haven't heard a word from TV... I filled out their form, signed it, sent it back and crickets... I don't get it. I maybe, MAYBE use it twice a month, if that, sometimes months go by without using it. There is absolutely no reason I should have been suspicious of "high activity". AFTER a decade of use, on a personal account and on a commercial account, completely separate from each other, **bleep** the commercial account wasn't ever used on any of my personal computers, this **bleep** happens. Well guess what TV, that commercial account is researching other corporate level RDPs, because of my issue and other support issues they have already been having with you. Your actions are immoral, if you just want to do away with free accounts, then be honest with those of us who follow the rules and use it for personal reasons. Don't play these nasty games, hoping we will just buckle and pay for a service, after years of free use. We won't play that game, especially when there are other free alternatives, or in my case, built-in RDP on my windows licenses.
    **Edit**
    Your "BLEEP" filters are over the top! See image as for the "bad" words they filtered... WOW!

    Bleep-e-dee-bleep!

     

  • bazbsg
    bazbsg Posts: 112 ✭✭
    Options

    @Josette I dont doubt it at all. It's a standard trick to avoid responsibility for a decision. The department that can talk to you doesn't have the authority to fix the problem. And you cannot talk to the department that made the decision and has the authority.

  • GaryZ
    GaryZ Posts: 1
    Options

    I'm curious if we can find a common thread that TV finds to flag *LEGITIMATE* free users as commercial. For example, my usage is:

    • Typically from a Windows 10 Pro machine
      • Running Docker Desktop and Hyper V images for work
    • Accessing Windows 10 Home machines on my home network over both hard wire and *multiple* wireless networks since I can't use RDP and dislike the other popular option 
    • Helping my ederly father and in-laws with their Windows 10 machines and Android devices - This one is the key reason I'm using TV

    My hunch is something to do with Docker and/or my constantly changing networking profile. Anyone else who's been flagged care to share their environment without any identifying details?

    I've been using TeamViewer for years with no problems not sure why all of a sudden I keep getting flagged, but this last flag was the end of my efforts. There's other options I can utilize that may not be as convenient but work.

  • Keifus
    Keifus Posts: 4 ✭✭
    Options

    i keep getting 5 minute will disconnect, I had this issue before when the person I was connecting to didnt use the personal version, how can I fix this please? Thank yoiu

  • JL7
    JL7 Posts: 2 ✭✭
    Options

    Hi, i tried to connect to my parents computer remotely for the first time in months and i received the message of commercial use detected. I only use teamviewer to help them when i'm away. After some research on the website, i can't find a way to request a reset of my account (link doesn't work in the Knowledge base) and i can't create a ticket. Is there an other way to remove the commercial use flag from my ID?

    Thanks